Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

Van goede kwaliteit industriële lucht bronwarmtepomp voor verkoop
Van goede kwaliteit industriële lucht bronwarmtepomp voor verkoop
Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Elane

Gelieve te ontwikkelen meer aardige Commerciële Lucht BronWarmtepomp en met betere prijzen, zodat kunnen wij uw machines verkopen aan meer cliënten en grotere markten bereiken. Dank u.

—— Sammel

door zeer goede communicatie alle problemen opgelost, tevreden met mijn aankoop

—— Alexandra

Ik ben online Chatten Nu

Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd. Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd. Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd. Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd. Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : OTE
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

Van Otenew energy de Technologie (Shandong) Co., Ltd wordt gevestigd in Weifang-Stad, in mooie en rijke Peninsulaire Jiaodong en genoemd wordt „kapitaal van vlieger“. Het bedrijf is een high-tech onderneming die wetenschappelijke onderzoek, productie, verkoop en de dienst van centrale airconditioners integreren.

Het bedrijf is georiënteerd aan de toepassing van energiebehoud en emissievermindering van het ingediende gebouw en technische samenwerking en wetenschappelijk onderzoek met vele eenheden zoals nationale beroemde universiteiten en Onderzoekinstituut van de Machines Van Hefei het Algemene geleid. Door het industrialiseren van high-tech verwezenlijkingen, bij de technische innovatie aan te dringen en octrooitechnologie met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten te ontwikkelen, heeft het centrale airconditioningsproducten met hoge prestaties ontwikkeld en geproduceerd.
Het bedrijf is samengesteld uit een onderzoek en ontwikkelingsafdeling, een marktafdeling, een aankoopafdeling, een productieafdeling, een verkoopafdeling, een financiënafdeling, een u-afdeling, een afdeling van de naverkoopdienst enz. Momenteel, heeft het takken en verkooppunten in de meeste delen van het land, en zijn takken realiseren harmonische combinatie van de het verkopen functie en de de dienstfunctie, zodat de „zorg-vrije algeheel procesdienst“ grondig wordt uitgevoerd. Behalve prima productiemateriaal en gestandaardiseerde workshops, heeft het opstelling een van het nationaal-bron klassenwater warmtepomptestlaboratorium en is de nationaal-klassen high-tech onderneming die zich in productie van warmtepompproducten specialiseren. Zijn belangrijke producten omvatten: de reeks water van de bronwarmtepompmachine, de gemalen reeks van de bronwarmtepompmachine, de reeks lucht van de bronwarmtepompmachine en ander airconditionings bijkomend materiaal. Onder de producten, dankzij hun perfecte ontwerpideeën en super hoge energierendementverhouding, reeks van de van de bron watergrond schroefmachine en de reeks van de van de bron watergrond draaikolkmachine ontvang gunstige commentaren over het hele land van klanten.
Het bedrijf hangt de beheersfilosofie aan van „Mensenrichtlijn, Eerlijke Verrichting“ en de ontwikkelingsfilosofie van „Combinatie van Productie, het Leren en Onderzoek“, en neemt de carrièrefilosofie van „Loyaliteit, Geloof, Toewijding, Harmonie“ en het relatieprincipe van „Vertrouwen, Begrip, Tolerantie, Appreciatie“ als basisinhoud van collectieve cultuur. In het principe van „Kwaliteit is het Leven en de Klantenverwachting is Onze Achtervolging“, besteedt het gelijke aandacht aan wetenschappelijk technologie en beheer, blijft geavanceerde technologie, kwaliteitsproducten en de uitstekende dienst voor klanten verlenen, en probeert zijn beste om het nationale merk in de warmtepompindustrie van China te bouwen.
Het koestert keus en erkenning van elke klant, respecteert kritiek en raad van elke klant, en dankt elke vriend en behulpzame partner voor en ondersteunende Eeuw Changlong die geven. Het zal verkoopmarkten consolideren en blijven uitbreiden door de uitstekende naverkoopdienst en hoopt oprecht om zich bij handen samen aan te sluiten met u voor een rooskleurige toekomst.

 

Ondernemingsarchitectuur:

Van de Huadarenaissance (Peking) de Technologische ontwikkelingco., Ltd (Hoofdkwartier)

De Technologieco. van Weifangyoujia New Energy, Ltd (productiebasis)

De Techniekco. van Weifangyoujia New Energy, Ltd (Techniekbouw)

Het Onderzoekinstituut van Weifangguoneng New Energy (onderzoekinstituut)

Vriendschappelijke de ervaringsopslag van het huiscomfort (koele en warme geïntegreerde tentoonstellingszaal)

Uitvoerende Ondervoorzitter Unit van de Innovatie en de Technologie Internationaal Alliance onder het Ministerie van Wetenschap en Technologie

De Groep van de Guonengenergie

Geothermische Strategische de Samenwerkingsonderneming van Sinopecnew star

Internationale strategische samenwerking met Ijslandse Oka-Energie

 

Collectieve Cultuur:

Merk die plaatsen: schone verwarmende integrator

Ondernemingsvisie: Om de concurrerendste steenkool-aan-elektriciteit productiebasis in het noorden te bouwen

Collectieve opdracht: voor de blauwe hemel

Bedrijfsstrategie: productverkoop, systeemintegratie, investeringsverrichtingen

Kwaliteitsconcept: Het geweten leidt tot elk product

De dienstconcept: alles voor de klant

Collectieve waarden: affectie, oprechtheid, verantwoordelijkheid, poëzie, dromen, afstand

 

Van Peking de „steenkool aan elektriciteit“ winnende bieder

Van Tai-Yuan de „steenkool aan elektriciteit“ in aanmerking genomen ondernemingen

Van de Xi'an „steenkool aan elektriciteit“ de in aanmerking genomen ondernemingen

Van de Linyi „steenkool aan elektriciteit“ de in aanmerking genomen ondernemingen

Van de Jincheng „steenkool aan elektriciteit“ de in aanmerking genomen ondernemingen

Van China National Petroleum Corporation de „steenkool aan elektriciteit“ winnende bieder

Contactgegevens
Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Lena

Fax: 86--19906391133

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)