Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit industriële lucht bronwarmtepomp voor verkoop
Van goede kwaliteit industriële lucht bronwarmtepomp voor verkoop
Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Elane

Gelieve te ontwikkelen meer aardige Commerciële Lucht BronWarmtepomp en met betere prijzen, zodat kunnen wij uw machines verkopen aan meer cliënten en grotere markten bereiken. Dank u.

—— Sammel

door zeer goede communicatie alle problemen opgelost, tevreden met mijn aankoop

—— Alexandra

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Het project heeft een totale investering van 1,36 miljard yuans en geïnvesteerd en door Hebei Jinghe Co. van de Koolstofmaterialen van het Titaniumsilicium, Ltd geconstrueerd. Het project behandelt een gebied van 500 mu. De bouwschaal is 300.000 hogesnelheidstreinen met een kruisboogdia en 300.000 stootkussens van de hogesnelheidstreinrem. De film, van de de koolstofhogesnelheidstrein van het titaniumsilicium de pantograafskateboard wordt onafhankelijk ontwikkeld door China. Het project omvat bureau de bouw, het richten zich centrum, workshop en workshop, dat energy-saving van ons bedrijf en milieuvriendelijke ultra-low van de bron temperatuurlucht warmtepomp voor het verwarmen en het koelen goedkeuren. Aan het eind, worden de ventilatorrollen en de stroomventilators gebruikt. Bouwbegin in 2015.

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

  Het is een project dat door het Net van de Staat wordt gebouwd het bureaumilieu in diverse steden en dorpen te verbeteren. Het wordt gevestigd in de Oude Stad van Pingdu, met een bouwgebied van 1000 vierkante meters. wegens ontoereikende lokale watermiddelen, de grond werd de van bron ons bedrijf warmtepomp gebruikt. Het begon verrichting in 2014, en de binnenrollen van de eindgebruikventilator, die goed werken.

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

  Het project wordt gevestigd in Xianhe-District van Dongying-Stad. Het is een high-end ecologisch parkhotel met catering, vermaak en aanpassing, met een de bouwgebied van 5.000 vierkante meters. Het keurt het zeewater van bron twee vrienden warmtepompeenheden goed op hoge temperatuur om het en hotel te controleren die verwarmen koelen. De ruimte op grote schaal keurt de veranderlijke frequentiecontrole van de stroomventilator goed om aan de vereisten van het hotel te voldoen en bespaart de bedrijfskosten. Sinds de verrichting in 2014, is het effect goed geweest en de gebruiker is tevreden.

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

  Geografische ligging:
  Gevestigd in het zuidelijke deel van de Vlakte Noord- van China, Xingtai-wordt de Provincie gevestigd in de oostelijke uitlopers van Taihang, die door rivieren, vloed alluviale stortingen en meersedimenten worden gevormd. Het terrein is hoog in het westen en laag in het oosten, en valt van het zuidwesten aan het noordoosten. Het westen is de alluviale vlakte van de Taihang-Bergen, en het land is zandig. De grondwatermiddelen in Renxian-Provincie zijn hoofdzakelijk ondiep zoet water.
  Verwarmingsmethode:
  Het gebruiksvloer die van de Renxiannr 3 Lage school + radiator + airconditioning verwarmen
  De Lage school van Renxianyucun gebruikt radiator het verwarmen
  Projectoverzicht:
  De Renxiannr 3 Lage school behandelt een gebied van 43.000 vierkante meters en een bouwgebied van 13.500 vierkante meters. Het het onderwijsgebouw is voor vloer het verwarmen, is het bureau ventilatorrol, en de laboratorium en studentenflats verwarmen radiators. De kamertemperatuur bereikte 20 graden.
  De Lage school van Renxianyucun heeft een bouwgebied van 7.000 vierkante meters, die ouderwetse gebouwen en verwarmd door gietijzerradiators zijn!
  Voordeel:
  De Renxiannr 3 Lage school keurt één van van de de bron temperatuurschroef van ons bedrijf normale het water warmtepompeenheden goed, en de Lage school van Renxian Yucun keurt één middelgrote en op hoge temperatuur van het bron schroefwater warmtepompeenheid van ons bedrijf goed. Aangezien ons bedrijf intelligente afstandsbediening goedkeurt, wordt de actieve dienst, energy-saving wijze toegelaten. Geen behoefte aan full-time personeel om de beheerskosten van mensen te bewaren, maar ook problemen te vinden tijdig, lost problemen op tijdig, elimineert verborgen gevaren in de knop, vermindert de uitgaven van de naverkoopdienst, en bereikt de meest ideale economische verrichting voor klanten.

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

  De water bronwarmtepomp van ons bedrijf wordt goedgekeurd. De lokale grondwatertemperatuur is lager bij 8 °C, en de de wintertemperatuur is zeer laag bij -28 °C. Volgens deze uitvoerige factoren, wordt ons bedrijf gericht. Het speciale materiaal is aangepast om lokale het verwarmen gevolgen te ontmoeten en geweest operationeel in 2013. De de winterruimte kan 25 ° C bereiken - -28 ° C, en de bedrijfskosten zijn 50% minder dan de originele kosten om steenkool te branden.

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

  Met een bouwgebied van 20.000 vierkante meters en voldoende lokale grondwaterbron, het water werd de van bron ons bedrijf warmtepomp geselecteerd. Het begon verrichting in 2012. De lokale de winter het verwarmen cyclus is 150 dagen. De daadwerkelijke bedrijfskosten zijn 13 yuan/vierkante meter, die 18 yuan/vierkante meter dan het lokale hittebedrijf is. Bewaar ook 5 yuans/vierkante meter.

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

  Één van de belangrijkste projecten van Hebei-Provincie die door Wuyuan County Hongwei Real Estate Ontwikkelingsco. worden ontwikkeld, Ltd, maakte van een lijst als project van Nr 1 door de overheid van de provincie, die in het zuidoosten van Wuyuan-Provincie, het oosten wordt gevestigd van de kruising van Nationale Weg 108 en 207. Aanhangend de ingang en de uitgang van de snelweg, werd het eerste landschap van het buitenvlot in Wuyuan gevormd. De totale oppervlakte van het project is 4,2 miljoen vierkante meters. In de eerste fase, worden 7 reeksen water-bronwarmtepompeenheden van Youjia goedgekeurd. Eindgebruikvloer het stralende verwarmen, en het het verwarmen gebied zijn 120.000 vierkante meters. Het heeft sinds 2015 gelopen.

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Merk die plaatsen: schone verwarmende integrator

  Ondernemingsvisie: Om de concurrerendste steenkool-aan-elektriciteit productiebasis in het noorden te bouwen

  Collectieve opdracht: voor de blauwe hemel

  Bedrijfsstrategie: productverkoop, systeemintegratie, investeringsverrichtingen

  Kwaliteitsconcept: Het geweten leidt tot elk product

  De dienstconcept: alles voor de klant

  Collectieve waarden: affectie, oprechtheid, verantwoordelijkheid, poëzie, dromen, afstand

   

  Van Peking de „steenkool aan elektriciteit“ winnende bieder

  Van Tai-Yuan de „steenkool aan elektriciteit“ in aanmerking genomen ondernemingen

  Van de Xi'an „steenkool aan elektriciteit“ de in aanmerking genomen ondernemingen

  Van de Linyi „steenkool aan elektriciteit“ de in aanmerking genomen ondernemingen

  Van de Jincheng „steenkool aan elektriciteit“ de in aanmerking genomen ondernemingen

  Van China National Petroleum Corporation de „steenkool aan elektriciteit“ winnende bieder

 • R & D

  Gebaseerd op het principe van „hoogte - de kwaliteit, de fijne technologie en de uitstekende dienst“, Youjia-Bedrijf niet alleen besteden aandacht aan technologie, maar ook verbeteren het technologische niveau door geavanceerd materiaal en het bewerken, en handhaven altijd de productievoordelen.

  Het het centrumpersoneel van R&D van het bedrijf is gediplomeerd van de binnenlandse belangrijkste universiteiten van koeling en airconditioning, en heeft rijke ervaring in koeling en airconditioningsondernemingen. De hoofdmachinist van R&D heeft meer dan 20 jaar van werkervaring in de koeling en airconditioningsindustrie en gewerkt aan het onderzoek en de ontwikkeling van warmtepompen, airconditioners en koelingsproducten. Het bedrijf heeft een -35 °C ultra-low de enthalpielaboratorium van de temperatuurwarmtepomp, een nationaal warmtepomptestlaboratorium, een prima productiemateriaal en een perfect het testen materiaal om ervoor te zorgen dat elke kwaliteit van het fabrieksproduct geen zorgen heeft.

   

  Productielijn

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

  -35 °C ultra-low de enthalpielaboratorium van de temperatuurwarmtepomp

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

  Nationaal warmtepomptestlaboratorium

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

  R&D-centrum

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

Contactgegevens
Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Lena

Fax: 86--19906391133

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)